×

Konzultace zdarma

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

× Dobrý den! Potřebujete poradit? Klikněte na tlačítko pro konzultaci zdarma.

Transplantace vousů

Transplantace vousů je chirurgický zákrok, který 100% obnovuje nebo posiluje růst vousů na tváři nebo oblastech, kde je růst řídký, či úplně chybí. Díky takové transplantaci můžete trvale vyřešit váš problém s řídkými vousy, nebo stylizací, která vám doteď chyběla. Na naší klinice dokážeme vzhled vašich vousů přizpůsobit vašim představám.

 

Transplantace zdravých vlasových folikul z dárcovské oblasti do oblastí obličeje představuje přirozené a trvalé řešení pro dosažení požadovaného vzhledu vousů, kníru nebo kotlet. Nové vousy prakticky rostou tak, jako vousy nynější, stejně jako u vlasů postupně nabývají na své síle a tvoří se u nich totožný pigment.

 

 

Příčiny vypadávání vousů

Příčiny vypadávání vousů jsou spojené převážně s imunitním systémem, ale také nadměrným stresem. Nemoc Alopecie barbae je spojena s autoimunitním systémem, více se toho však neví.

Spouštěč je doposud neznámý. Imunitní systém pak útočí na chloupkové folikuly a způsobují zastavení produkce chloupků. Folikuly a kořínky chloupků se zanítí a vypadnou již během několika dnů po vzniku zánětu. Nemoc také může negativně ovlivnit psychiku postihnutého muže.

Pak je tu typ mužů, kterým vousy jednoduše nerostou, nebo je mají velmi řídké. Pro všechny typy těchto příčin máme jednoduché řešení. Ať už chcete vaše vousy zahustit anebo jen vyplnit prázdná místa, kde vousy nerostou, transplantace vousů je zaručenou volbou. 

Pokud uvažujete, nebo máte zájem, neváhejte nás kontaktovat, vše s Vámi detailně probereme.

Kdo může podstoupit transplantaci vousů?

Vhodnými kandidáty na transplantaci vousů jsou jedinci, kteří chtějí posílit nebo obnovit ochlupení na obličeji, mají dostatek dárcovských vousů. Důležitý je také Váš zdravotní stav, který přímo souvisí s transplantací. Pokud jste 100% rozhodnutí a vstupní konzultace s našim lékařem dopadne v pořádku, nic nebrání v tom, abyste transplantaci vousů podstoupili.

Naši partneři

Newsletter

Přihlašte se k odběru newsletteru a mějte přehled o akcích a dění v naší firmě.