×

Konzultace zdarma

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

× Dobrý den! Potřebujete poradit? Klikněte na tlačítko pro konzultaci zdarma.

Transplantace vlasů muži

Transplantace vlasů u mužů i žen je dnes již běžnou záležitostí. Pro muže nebo ženy, které trápí problémy s vypadáváním vlasů je transplantace tím nejlepším možným řešením, jak svůj problém vyřešit. My jsme ryze česká společnost, která má v tomto oboru letité zkušenosti a sami jsme tím osobně prošli. Vydejte se s námi na cestu za Vašimi novými vlasy do prestižních klinik v Istanbulu, kde měníme život mnoha lidem, které tento problém roky trápil.

Pokud jste muž ve věku 25-40 let a potýkáte se s tímto problémem, pak Vám budou následující řádky více než povědomé

 

Nejdříve to začíná kouty, kterých si postupem času člověk nemůže nevšimnout, ale říká si, že je to ještě v pohodě. Když máte vlasy delší, pak to jde jednoduše zakrýt a neřešíte to. Pak ale problém začne být intenzivnější a vy se snažíte ubývající počet vlasů všemožnými způsoby skrýt a trávíte v koupelně víc a víc času. Ano, jsou typy mužů, kteří to neřeší a pleš jim sluší, příkladem jsou např. herci Vin Diesel nebo Bruce Willis. Těch je ale popravdě velmi málo a mnohým je to spíše nepříjemné, dělá je to starší a jednoduše s tím nejsou spokojeni.

 

Našim cílem je umožnit na základě vlastních zkušeností transplantaci vlasů všem, koho tento palčivý problém dlouhodobě trápí a chce to změnit. Náš přístup ke klientovi je zcela transparentní a jsme tu od toho, abychom každého, kdo se rozhodne touto cestou jít, profesionálně provedli a správně edukovali o tom, jak se o své nové vlasy dál starat.

Příčiny vypadávání vlasů

Je moho zůsobů, jak o své vlasy můžete přijít, pojďme se na to společně podívat.

Mužská plešatost (Alopecie) je dána především genetikou, ale také hormonální nerovnováhou. K tzv. androgenetické alopecii (vypadávání vlasů) dochází kvůli vyšší hladině testosteronu v krvi, který ničí vlasové kořínky a vlasy začnou vypadávat. Vlasová cibulka je totiž velmi citlivá na testosteron, který je aktivní v periferních tkáních, kam řadíme i vlasy. Zásadní příčinou vypadávání vlasů u mužů mezi 20-30 rokem je převážně genetická predispozice, ale vypadávání vlasů výrazně napomáhá i nadměrný stres. U někoho se objeví jen řidší kolečka na kštici nebo ve vousech, u dalších rozsáhlé oblasti, případně mu vypadají úplně všechny vlasy.

 


Jsou dva typy mužů, jeden typ (Vin Diesel) plešatost neřeší a prakticky většinu svého života nosí vlasy dohola. Druhý typ a tvrdíme si říct, že většina, alopecii řeší na denní bázi. Na počátku si necháme vlasy narůst, abychom zakryli nedostatky, za čas už není co zakrývat a vlasy doslova zmizí. Chodíme po ulicích a hledíme na druhé, kteří mají hojné kštice, v dobrém jim jejich vlasy závidíme. Někteří lazebníci jsou vám schopni udělat střih, různě vlasy nabarvit, stylizovat, ale pravé vlasy to nenahradí.



Nabízíme Vám profesionální řešení transplantace vlasů technikami FUE nebo DHI, které Vám za prvé vrátí vaše sebevědomí a za druhé doslova změní život. Představte si, že zhruba do 6-8 měsíců od transplantace budete znovu své vlasy nejen česat, chodit k vašemu barberovi, ale hlavně už nebudete muset nic skrývat. Jak svobodný pocit. My v Hair Again pro Vás vše zajistíme a náš tým profesionálů Vás provede celým procesem od A-Z. Svěřte se do rukou odborníků a vycestujte s námi za svými novými vlasy.

Kdo může podstoupit transplantaci vlasů?

Transplantaci vlasů může podstoupit kdokoliv, kdo má vhodnou dárcovskou oblast a jehož zdravotní stav je v dobré kondici.

Naši partneři

Newsletter

Přihlašte se k odběru newsletteru a mějte přehled o akcích a dění v naší firmě.